Home Rezervoare motorina
Rezervoare motorina
Rezervoare motorina PDF Imprimare Email
Rezervoare motorina
Scris de irina86   
Luni, 18 Iulie 2011 14:13

Cand spunem rezervoare motorina ne referim de multe ori si la rezervoare motorina care sunt instalate la masinile pe motorina ori rezervoare motorina pentru alte utilajhe si echipamente care functioneaza cu motorina avand motoare pe motorina. Rezervoare motorina pot fi si canistrele care sunt folosite pentru transportul motorinei intr-o parte intr-alta.

Aceste rezervoare motorina pot fi de mai multe tipuri si se pot diferentia unele de celelalte in moduri foarte clare, mai ales prin dimensiuni. Tirurile care aprovizioneaza benzinariile si staiile Peco cu motorina si alti combustibili folosesc rezervoare motorina de capacitati foarte mari. Mii de litri de motorina sunt transportati cu acele rezervoare motorina.

O data ajunsa la destinatie, rezervoare motorina de pe tiruri se golesc in alte rezervoare motorina care sunt amplasate sub pamant. Acele rezervoare motorina sub pamant au capacitati foarte mari. Rezervoare motorina si revervoarele de benzina nu se amesteca unul cu celalalt.

De aceste rezervoare motorina sunt legate pompele de benzina si motorina la benzinarii iar alimentarea se face direct de la rezervoare motorina la pompele de motorina, prin furtunele de alimentare exista filtre motorina care filtreaza eventualele impuritati care s-ar putea gasi prin rezervoare motorina. Aceste impuritati din rezervoare motorina ar putea sa fie fire de praf ori ramasite.

In acelasi timp, impuritatile ar putea sa fie desprinse de pe marginile rezervoare de motorina, fie din rezervoare motorina de pe tirurile transportatoare, fie din rezervoare motorina in care se pastreaza. Aceste impuritati daca ar ajunge in rezervoare motorina ale masinilor le-ar putea bloca injectoarele sau le-ar putea strica motorul complet, chiar daca si masinile au filtre motorina special pentru astfel de situatii.


Ultima actualizare în Marţi, 19 Iulie 2011 08:32
 


Sondaje

Preferati masini pe motorina sau pe benzina?
 

Vizitatori Online

Avem 1 vizitator online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com